'Kansen benutten, juist in gebieden die een kwaliteitslag maken. Het maakt Nobillon tot een solide partner'

Pilatesstudio in Rijksmonument

In de uitzending van AT5 praat presentator Frank Awick met actrice Cynthya Abma. Ze keuvelen door de Kerkstraat in Amsterdam, op weg naar de studio van BodyVita, waar Cynthya een privéles pilates krijgt.

Daar aangekomen heeft Frank vooral oog voor de mooie benen van eigenaresse Tatjana Plotnikova, die ooit als kunstzwemmer uitkwam voor het Georgische én Nederlandse nationale team. Vervolgens laat hij zich gewillig in een installatie hijsen en heeft derhalve maar weinig oog voor het unieke pand waarin de pilatesstudio is gehuisvest.

Verbouwing 100% maatwerk

Kerkstraat 276 is een Rijksmonument, een voormalig koetshuis, van waaruit in de zeventiende eeuwse kooplieden - via de aangrenzende tuinen - linea recta naar hun residence aan de Prinsengracht of Keizersgracht konden wandelen.

Bart Harts, directeur Nobillon Vastgoed, is zelf fervent beoefenaar van pilates. Hij raakte al snel met Tatjana in gesprek over een nieuwe studio. Na de aankoop renoveerde en verbouwde Nobillon Vastgoed het rijksmonument, volledig naar de wensen van Tatjana. Zij huurt het pand van Nobillon Vastgoed met een langjarig contract.

Passie en bezieling

Bart Harts: "Ik kom er graag om te sporten en zo mijn vitaliteit op peil te houden. Voor mij is de studio een oase van rust in het hectische centrum van Amsterdam. En de trainingen? Dat zijn full body exercises. Perfect gewoon, dankzij de bezieling die Tatjana in haar werk legt."

"Ook wij van Nobillon Vastgoed zijn gepassioneerd met ons werk bezig. Dit historische pand past dan ook perfect in onze portefeuille, met uitsluitend hoogwaardig onroerend goed en een onderscheidende architectuur. Tatjana is trots op haar studio, wij zijn trots op ons pand!"

Duurzame materialen

De verbouwing was ingrijpend. Nobillon Vastgoed maakte het pand eerst casco, zodat de complete infrastructuur kon worden vernieuwd, waarbij authentieke details zo veel mogelijk zijn behouden.

De opbouw geschiedde met hoogwaardige en duurzame materialen, die de pilatesstudio een eigentijdse en tegelijkertijd gedistingeerde uitstraling geven.


< Terug