'We vinden het belangrijk dat er ruime mogelijkheden zijn tot verdere ontwikkeling'

Solide partner

Nobillon Vastgoed is een middelgroot vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in het beleggen inwoningen, winkels en horecapanden - en in het ontwikkelen ervan. De onderneming is opgericht in 1997 door Bart Harts, destijds NVM-makelaar. Nobillon hanteert zeer hoge eisen bij het selecteren van vastgoed: we vinden ruime mogelijkheden tot verdere ontwikkeling belangrijk, zodat ook in de toekomst aantrekkelijke rendementen mogelijk zijn. Onze ambitie om kansen te benutten - juist in gebieden die een kwaliteitslag maken - maakt Nobillon tot een solide partner die continuïteit en zekerheid biedt.

Gezonde onderneming

Nobillon is een sterke, dynamische onderneming met een uitstekende verhouding tussen eigen en vreemd vermogen. Het succes is niet alleen te danken aan de zorgvuldige selectie van proposities en het herinvesteren van de gerealiseerde rendementen. Maar ook in het terughoudende financieringsbeleid en de gedoseerde groei. Mede dankzij de uitstekende contacten met banken kunnen we steeds weer investeren in hoogwaardig Amsterdams vastgoed, vaak met onderscheidende architectuur.

Kwaliteit op alle niveaus

Nobillon koopt, verhuurt én voegt waarde toe. Daarvoor werken we nauw samen met aannemers, makelaars, juristen, advocaten, belastingadviseurs en de gemeente. We besteden veel zaken uit aan specialisten - ook de huurincasso - zodat we dicht bij onze corebusiness blijven. We varen op 'het kompas van kwaliteit'. Onze panden weten zo altijd kopers, huurders en financiers te interesseren. Daarbij hechten we aan een heldere dialoog, voorwaarde voor een prettige en langdurige samenwerking.