'Ons gemeenschappelijke doel: het opbouwen van een hoogwaardige, duurzame vastgoedportefeuille'

Veelzijdige expertise

Het succes van Nobillon Vastgoed is het directe resultaat van de inzet en deskundigheid van de medewerkers. Op ons kantoor in de Amsterdamse Beethovenbuurt werkt een hecht team met professionals uit verschillende vakgebieden. Zoals een financieel/juridisch specialist, een commerciƫle manager die de contacten met de markt onderhoudt en een ervaren kracht die de bouwbegeleiding ter hand neemt.

De kracht van synergie

Voor onze medewerkers zijn korte lijnen, snelle besluitvorming en complete oplossingen vanzelfsprekend. Door kennis uit te wisselen en intensief samen te werken - vanuit verschillende disciplines en invalshoeken - bereiken we waardevolle synergie. Bij Nobillon maken we elkaar sterker, beter, slagvaardiger. Elke medewerker heeft een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid en functioneert in feite als zelfstandig ondernemer. Zo kunnen zij hun talenten optimaal benutten en voelen ze zich thuis bij Nobillon.

Ambitieus ondernemerschap

Bij Nobillon werken de medewerkers aan een gemeenschappelijke doel: het opbouwen van een hoogwaardige, duurzame vastgoedportefeuille. Uiteraard kennen we naast alle successen soms ook tegenslagen. Die maken ons sterker, we zien ze als kans om te groeien. Die mentaliteit past bij ambitieus ondernemerschap.