'Het gaat erom dat onze huurders zich thuis voelen en in een inspirerende werkomgeving goed zaken kunnen doen'

Uitstekende locaties, goede bereikbaarheid

Bedrijfsonroerend goed is een belangrijke pijler van onze portefeuille. We kopen, verhuren en ontwikkelen winkelpanden, in gebieden waar op termijn mooie kansen liggen. Zo vergroten we de kans op hogere huuropbrengsten en minimaliseren we het risico op leegstand. Een recent voorbeeld van onze innovatieve kracht is de samenwerking met een landelijke supermarktketen voor het ontwikkelen van een passende winkellocatie. Ook richten we ons op hoogwaardige horecapanden, die ruimte bieden aan onderscheidende concepten. De kantoren in onze portefeuille liggen op uitstekende locaties, zijn goed bereikbaar en faciliteren flexibel werken.

Inspirerende werkomgeving

Nobillon Vastgoed staat voor continuïteit in huuropbrengsten. Daarom gaan we graag langlopende relaties aan met onze huurders. We houden sterk rekening met hun wensen en eisen. Een kleine aanpassing, grote verbouwing, complete renovatie of verhuizing naar een groter pand? Wij onderzoeken de mogelijkheden - vaak samen met specialisten uit ons netwerk - en brengen de financiële consequenties in kaart. Zo bieden we onze huurders een inspirerende werkomgeving - met de modernste faciliteiten - waar ze goed zaken kunnen doen.

Groot netwerk

Nobillon heeft een wijdvertakt netwerk van zakelijke huurders en gerenommeerde makelaars, met wie we uitstekende contacten onderhouden. We zijn in staat voor hen de mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van het pand in kaart te brengen. Onze expertise wordt gewaardeerd, met een groot aantal transacties als resultaat.